Closeup 5cc860c4e49a5f53162fd12258f312e357384c65 closeup 9429db39c63e284afcd671a614c1087da0e6b508 myb gel liner black

Maybelline

Lasting Drama Gel Liner

Black

S$21.00

Define eyes and give them dramatic and creative looks with this long lasting gel eye liner. The oil free formula holds tightly concentrated pigments in a clear gel base which is smudge proof and waterproof for 24 hours.

Safe for sensitive eyes, contact lenses and ophthalmologist-tested.

Define and add drama – In small strokes, glide liner across lash line from inner to outer corner.

Enhance – Extend and thicken liner from outer corner up towards brow; wing out for extra drama.

CUSTOMER REVIEWS

Have you used Lasting Drama Gel Liner? Write a review

gel liner- must have!

this maybelline long lasting gel liner is my all time favorite eye liner ever. i 've never ever thought of trying out any other gel eye liner because of how much i love this gel liner. it last all day long and very easy to glide on.... and most importantly it doesn't smudge at all even on my oily eye lid. easy to line on water line. my absolute favorite eye liner ever! this is my 3rd bottle.

0 of 0 found this review helpful

Was this review helpful to you?

/

Absolutely love it!

amazing amazing amazing, what else i can say, when u look at it it looks like an average gel liner, but longevity of the product is solo long! simply love it! didn't like the brush tho, it doesn't give very precise line, but i use it as a lip brush instead:)

0 of 0 found this review helpful

Was this review helpful to you?

/

Long Lasting Drama Gel Liner - Maybelline

Hello Pretty-Girls-Around-The-World! Aku lagi pingin banget cobain Gel Liner. Lagi booming juga kan ya pake gel liner. Liquid liner berasa udah nggak jaman dan nggak praktis banget, apalagi pencil liner. Jaman mama aku kayaknya. x) Aku dapat Long Lasting Drama Gel Liner - Maybelline dari Luxola Indonesia. Yuk simak review ini baik - baik!  Pertama - tama, apakah kalian sudah mengerti apa itu Gel Liner? Akhir-akhir ini Gel Liner memang sedang populer, karena hasil dari eyeliner jenis ini sama dengan eyeliner cair, hanya tekstur gelnya memudahkan pengaplikasian, tidak gampang keluar kemana - mana. Tapi dalam pengaplikasiannya eyeliner ini butuh kuas tambahan. Long Lasting Drama Gel Liner dari Maybelline yang aku miliki adalah warna nomor 01 (Black) dan bentuk packagingnya sangat lucu. Biasanya kalo aku beli eyeliner selalu nggak ada packagingnya. Ini ada packagingnya, kayak lagi beli kue >< *aduh jadi laper*  Di bawah ini aku akan memberikan perbedaan ketika aku memakai Gel Liner dan Liquid Liner. *scroll down anyway* Foto pertama ini yang ada Moon dan Cony Line ini *nggak penting* saat aku memakai Liquid Liner. Ketika aku memakai liquid liner, eyeliner ini menutupi double eyelid-ku. Mungkin karna kuasnya yang terlalu besar dan mataku yang terlalu kecil.  Foto kedua yang di bawah ini ketika aku memakai Long Lasting Drama Gel Liner dari Maybelline. Saat aku memakai eyeliner ini, double eyelid-ku masih terlihat jelas kan? Kata adikku sih, hasilnya lebih bagus yang Gel Liner. Karna kelihatan lebih dewasa. Kalo pake yang liquid liner jadi kayak anak - anak -____- Bzz Di packagingnya tertulis New Improved Formula, ya karena sebelumnya Maybelline mengeluarkan gel liner tapi hanya mampu bertahan 24 jam. Sedangkan yang aku miliki sekarang mampu bertahan lebih dari 36 jam. To be honest, aku belum mencoba eyeliner ini hingga 36 jam. Karena nggak mungkin banget aku menggunakan eyeliner selama 36 jam. Masa iya 3 hari nggak cuci muka? Hahaha.  Tapi kemarin aku coba pakai, pengaplikasiannya mudah. Kuasnya lembut. Tekstur gelnya jelly banget. Warna hitam yang dihasilkan pekat. Selama kurang lebih 8 jam aku memakai, sama sekali tidak belepotan kemana - mana. Waterproofnya bagus banget meskipun dia ini Gel Liner. Tapi isinya sedikit sekali *hiks* But overall, I will purchase it again!  Beauty Tips: 1. Setelah menggunakan eyeliner, tutup tempatnya rapat - rapat karena kalau tidak, maka eyeliner kamu akan semakin cepat mengeras.  2. Setelah menggunakan kuas, bersihkan kuasnya. Semakin sering kita menggunakannya, semakin banyak sisa - sisa eyeliner yang menempel di kuas dan mengering. Kuas menjadi kaku dan tidak bisa digunakan.  The complete review is on my blog! :)

2 of 5 found this review helpful

Was this review helpful to you?

/

Good product, I wish Luxola have the brown one

I bought this item quite sometime ago, but I just started using it recently. It is a very good product and glide into my eyelids easily ! recommended item for beauty junkie out there. I wish luxola will sell the brown colour one as well >< Though I can't say much about the brush that comes with it since I applied it using my ZOEVA eyeliner brush but overall definitely repurchase this in the future :) thank you Luxola and Maybelline

0 of 0 found this review helpful

Was this review helpful to you?

/

Awesome Product

I must say this is a pretty cool gel liner. Love the brush- super smooth. Easy to use and apply on to the lids. It can last the entire day without smudging. Absolutely no need for touching up! It's not too expensive & can last for a long time too! :)

0 of 0 found this review helpful

Was this review helpful to you?

/

One of my fave

It's waterproof, smudgeproof, long lasting, nice packaging, so easy to use, comes with a very helping brush, and the price is so affordable compared with the high end brands. One of my favorite. But you need to keep the packaging close because once u forgot it will dry like forever.

0 of 0 found this review helpful

Was this review helpful to you?

/

SUBMIT A QUESTION

Your question will be answered within 24 hours